[INFO] Rabat dla OCP w Jetronik`u

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • saczo
    Drive
    • 2006
    • 83

Zamieszczone przez tompol
    Czy to ta Strażacka o której mówiliście?
    Nie wiem czy w Ursusie jest też, ale to jest dobry link do autokasacji na strażackiej w Rembertowie (na obrzeżach wawki), można tam znaleść chyba wszystkie możliwe części a i z tego co pamiętam ceny były niezłe
  • Dawid
    Ambiente
    • 2005
    • 198

Witam.

Dla OCP we wrocławskiej firmie Jetronik przysługuje specjalna cena na chiptuning.

Ceny na modyfikacje i pomiary:

EDC-15 wraz z pomiarami - 1400zl
    EDC-16 wraz z pomiarami - 1700zl

Rabat przysluguje tylko i wylacznie dla aut z naklejka klubową rekomendowanych przez
    klubowiczów z Wrocławia.

Życzę wszystkim udanych modów..... :twisted:

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

czyli reszta z poza wrocławia nie ma rabatu lub musi spytac o pozwolenie skorzystania z rabatu tak wynika z twojego postu

Komentarz

• Dawid
        Ambiente
        • 2005
        • 198

To nie tak ....

Cena jest dla klubowiczów ,a nie dla posiadzczy naklejki ...
        Choć jedno nie wyklucza drugiego ...Poza tym jest to dobry spośób na konsolidację środowiska tak wrocławskiego jak i okolic .
        Pomysł że ops: jeżeli ktoś przyjedzie do Jetronik`a octavią z naklejką bez błogosławieństwa klubowiczów z Wrocłaia zostanie potraktowany wyższą cena jest raczej śmieszny. :?: :shock:
        Tylko po co uważać się za klubowicza , jeśli się nim nie jest..... A powodem posiadania naklejki jest tylko dobra cenna. Pamiętaj również że niektórzy z nas z różnych powodów naklejki nie nakleją i co wtedy... :lol:

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

nie ma rabatu jak ktoś niechce reklamować klubu to nie bedzie korzystał z przywilejów
          dlaczego ma korzystać nic nie dając w zamian

Komentarz

• Dawid
            Ambiente
            • 2005
            • 198

Bo może zamiast naklejki na klapie, potrafi załatwić upust lub zorganizować fajną imprezę lub pomuc komuś w potrzebie , naklejka to nie wszystko...a tylko sympatyczny dodatek , identyfikator itp.
            Liczy się człowiek i jego chęci, a nie reklama na jego plecach. :!:

Osobiście wolę spotykać sie z ludźmi którzy chcą , anie muszą....Co nie wyklucza faktu, że fajnie jest jeśli wszyscy clubowicze mają naklejki....

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

Dawid, zasada jest prosta ja załatwiłem wiecej niz ty i organizuje także spoty i inne atrakcje a naklejka własnie jest po to aby można był zidentyfikować klubowicza.
              Skończmy z tymi dywagacjami i off topiciem

Ale pamietaj że taka postawa może posądzić człowieka o to że załatwia komuś klientów w zamian za coś.

koniet OT z mojej strony mam nadzieje ze kto bedzie chciał to skorzysta

Komentarz

• pantol
                Elegance
                • 2004
                • 754

Zamieszczone przez djczas
                nie ma rabatu jak ktoś niechce reklamować klubu to nie bedzie korzystał z przywilejów
                dlaczego ma korzystać nic nie dając w zamian
                Można jeszcze nie mieć naklejki, bo od roku nikt nie chce wysłać :cry:
                Jarek "Vinci"

Komentarz

• djczas
                  RS
                  • 2005
                  • 9612

pantol, jest tak luky bedzie robił naklejki wiec on bedzie także wysyłał na najbliższym spocie obgadamy temat do końca.

Komentarz

• Dawid
                    Ambiente
                    • 2005
                    • 198

Ty to powiedziałeś....
                    Proponuję Ci zastanów się zanim zaczniesz takie dyskusje a, o twoich przypuszczeniach juz nie wspomnę :shock:

Należało zacząć od ostatniego stwierdzenia, zamiast negować szlachetność zamiarów.
                    I proszę bardzo nie licytuj się ze mną, bo forum to nie konkurs piękności .........

Pozdrawiam...

[ Dodano: Pon 21 Lis, 05 20:38 ]
                    Ja naklejki mam. Dopiero co wycięte szaro-srebrne i czarne z adresem www, jesli ktoś chce to proszę o informację na PW :szeroki_usmiech

Komentarz

• Maicroft
                      Moderator
                      S_OCP MemberModeratorr
                      • 2004
                      • 25757
                      • Audi

pantol, Wejdz do dzialu strefa klubu i zacznij czytac posty od gory, na pewno cos ciekawego znajdziesz :twisted: Potem jest taki temat o naklejkach, ktory sam zamknalem i wystarczy przeczytac ostatnie 10 postow tam :diabelski_usmiech
                      Spritmonitor.de

Komentarz

• BioBogon
                        Elegance
                        • 2005
                        • 921

Ja skorzystałem i k :diabelski_usmiech
                        Nie długo zamieszczę wykresy.

Nie ma co się podkręcać, bo w praktyce to jak ktoś chce to będzie miał zrobione autko w podanej cenie.
                        Leon FR 2.0TDI 170KM

Komentarz

• pantol
                          Elegance
                          • 2004
                          • 754

Zamieszczone przez Maicroft
                          pantol, Wejdz do dzialu strefa klubu i zacznij czytac posty od gory, na pewno cos ciekawego znajdziesz :twisted: Potem jest taki temat o naklejkach, ktory sam zamknalem i wystarczy przeczytac ostatnie 10 postow tam :diabelski_usmiech
                          No faktycznie, nie byłem tam od jakiegoś czasu bo nie sądziłem że się coś zmieni.

P.S.
                          Poczta ostatnio zawala i moja naklejka już idzie do mnie od 6 miesięcy :szeroki_usmiech
                          No, ale znleźli się chętni do poratowania mnie tym rarytasem więc jak tylko dostanę, od razu nakleję i ... podziękuję publicznie śmiałkowi za dotrzymanie słowa k

Pozdrawiam wszystkich klubowiczów (tych z naklejkami i bez) :lol:
                          Jarek "Vinci"

Komentarz

• MiKruS
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2004
                            • 7976

Zamieszczone przez djczas
                            Ale pamietaj że taka postawa może posądzić człowieka o to że załatwia komuś klientów w zamian za coś.
                            Staszku, ale co nam do tego?
                            Skoro firma daje rabat, to nam nic do tego jakie ustala kryteria jego przyznawania.
                            TDI 205PS

Komentarz

• Purchawa
                              Admin
                              S_OCP Member
                              • 2004
                              • 8007

Witam.

Info o rabacie dodalem do naszej listy i chyba to tyle w tym temacie.
                              "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
                              Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

Pracuję...