Zamieszczone przez tompol
[INFO] Rabat dla OCP w Jetronik`u
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
[INFO] Rabat dla OCP w Jetronik`u
Witam.
Dla OCP we wrocławskiej firmie Jetronik przysługuje specjalna cena na chiptuning.
Ceny na modyfikacje i pomiary:
EDC-15 wraz z pomiarami - 1400zl
EDC-16 wraz z pomiarami - 1700zl
Rabat przysluguje tylko i wylacznie dla aut z naklejka klubową rekomendowanych przez
klubowiczów z Wrocławia.
Życzę wszystkim udanych modów..... :twisted:
-
-
To nie tak ....
Cena jest dla klubowiczów ,a nie dla posiadzczy naklejki ...
Choć jedno nie wyklucza drugiego ...Poza tym jest to dobry spośób na konsolidację środowiska tak wrocławskiego jak i okolic .
Pomysł że ops: jeżeli ktoś przyjedzie do Jetronik`a octavią z naklejką bez błogosławieństwa klubowiczów z Wrocłaia zostanie potraktowany wyższą cena jest raczej śmieszny. :?: :shock:
Tylko po co uważać się za klubowicza , jeśli się nim nie jest..... A powodem posiadania naklejki jest tylko dobra cenna. Pamiętaj również że niektórzy z nas z różnych powodów naklejki nie nakleją i co wtedy... :lol:
Komentarz
-
-
Bo może zamiast naklejki na klapie, potrafi załatwić upust lub zorganizować fajną imprezę lub pomuc komuś w potrzebie , naklejka to nie wszystko...a tylko sympatyczny dodatek , identyfikator itp.
Liczy się człowiek i jego chęci, a nie reklama na jego plecach. :!:
Osobiście wolę spotykać sie z ludźmi którzy chcą , anie muszą....Co nie wyklucza faktu, że fajnie jest jeśli wszyscy clubowicze mają naklejki....
Komentarz
-
-
Dawid, zasada jest prosta ja załatwiłem wiecej niz ty i organizuje także spoty i inne atrakcje a naklejka własnie jest po to aby można był zidentyfikować klubowicza.
Skończmy z tymi dywagacjami i off topiciem
Ale pamietaj że taka postawa może posądzić człowieka o to że załatwia komuś klientów w zamian za coś.
koniet OT z mojej strony mam nadzieje ze kto bedzie chciał to skorzysta
Komentarz
-
-
Ty to powiedziałeś....
Proponuję Ci zastanów się zanim zaczniesz takie dyskusje a, o twoich przypuszczeniach juz nie wspomnę :shock:
Należało zacząć od ostatniego stwierdzenia, zamiast negować szlachetność zamiarów.
I proszę bardzo nie licytuj się ze mną, bo forum to nie konkurs piękności .........
Pozdrawiam...
[ Dodano: Pon 21 Lis, 05 20:38 ]
Ja naklejki mam. Dopiero co wycięte szaro-srebrne i czarne z adresem www, jesli ktoś chce to proszę o informację na PW :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftpantol, Wejdz do dzialu strefa klubu i zacznij czytac posty od gory, na pewno cos ciekawego znajdziesz :twisted: Potem jest taki temat o naklejkach, ktory sam zamknalem i wystarczy przeczytac ostatnie 10 postow tam :diabelski_usmiech
P.S.
Poczta ostatnio zawala i moja naklejka już idzie do mnie od 6 miesięcy :szeroki_usmiech
No, ale znleźli się chętni do poratowania mnie tym rarytasem więc jak tylko dostanę, od razu nakleję i ... podziękuję publicznie śmiałkowi za dotrzymanie słowa k
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów (tych z naklejkami i bez) :lol:Jarek "Vinci"
Komentarz
-
Komentarz